Pezsgő, pulcsi, macaron - születésnapozott a Fidesz vezérkar

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Harmincadik születésnapját ünnepli a Fidesz, a vezérkart be is rendelték a Lendvay utcába koccintásra. A Demokrácia és Dilemma Intézet munkatársa a 444-et reggel emlékeztette: 

'30 éve még nem lehetett tudni, hogy 29 éve a szervezet frontembere a Hősök terén a Kádár János Emlékkoncerten kimondja, hogy haladéktalanul kezdjük meg a tárgyalást a hazánkba betelepített szovjet atomerőművek létszámának megduplázásáról."

Bónusz: a nem sajtónyilvános rendezvényen megjelent veleszületett bőrdzsekijében Kósa Lajos is, akit a csengeri gigaörökség miatt a kampány utolsó két hetére teljesen eldugott a párt.

Fotó: Németh Zsolt/Facebook
Fotó: Németh Zsolt/Facebook
Fotó: Németh Zsolt/Facebook

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.