Egész napos, országosan kiterjedő szikrázó napsütés köszönti a FideszKDMP fennállásának 30. évfordulóját!

A nemzetközi pénztőke és a brüsszeli bürokraták legnagyobb bosszúságára kellemes napsütésre ébredt Magyarország, amelynek etnikásan homogén lakói kötésig állnak a megindult lelkesedéstől, lett lévén ez a nap annak a dátumnak a három évtizedes jubileuma, amikoron is megalakult a világ legnagyobb hatású formációja, a

FideszKDMP.

A rendkívüli naptári helyzetet a teljes Kárpát-medencét érintő szikrázó, megszakítás nélküli napsugárzás köszönti, egyes választókerületekben 20-25 fok várható, de sehol sem billegnek majd a Celsiusok 19 alá.

A jeles nap alkalmából a Demokrácia és Dilemma Intézet főmunkatársa arra emlékeztette a Kis444-et, hogy 30 éve még nem lehetett tudni, hogy 29 éve a szervezet frontembere a Hősök terén a Kádár János Emlékkoncerten kimondja, hogy haladéktalanul kezdjük meg a tárgyalást a hazánkba betelepített szovjet atomerőművek létszámának megduplázásáról.   

Érdekesség - hívja fel a figyelmet az elemző - hogy ebben az évben a jeles nap egybeesik annak az évfordulójával is, hogy a pártus herceget megfeszítették, hogy így akadályozza meg a migránsok kényszerbetelepítését, és azt is elérte, hogy egyelőre ne legyünk bevándorlóország. Emlékezetes, hogy a Soros György vezetésével felhergelt zsoldosok az ítélet végrehajtása előtt Barabást kiabáltak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.