Egész napos, országosan kiterjedő szikrázó napsütés köszönti a FideszKDMP fennállásának 30. évfordulóját!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A nemzetközi pénztőke és a brüsszeli bürokraták legnagyobb bosszúságára kellemes napsütésre ébredt Magyarország, amelynek etnikásan homogén lakói kötésig állnak a megindult lelkesedéstől, lett lévén ez a nap annak a dátumnak a három évtizedes jubileuma, amikoron is megalakult a világ legnagyobb hatású formációja, a

FideszKDMP.

A rendkívüli naptári helyzetet a teljes Kárpát-medencét érintő szikrázó, megszakítás nélküli napsugárzás köszönti, egyes választókerületekben 20-25 fok várható, de sehol sem billegnek majd a Celsiusok 19 alá.

A jeles nap alkalmából a Demokrácia és Dilemma Intézet főmunkatársa arra emlékeztette a Kis444-et, hogy 30 éve még nem lehetett tudni, hogy 29 éve a szervezet frontembere a Hősök terén a Kádár János Emlékkoncerten kimondja, hogy haladéktalanul kezdjük meg a tárgyalást a hazánkba betelepített szovjet atomerőművek létszámának megduplázásáról.   

Érdekesség - hívja fel a figyelmet az elemző - hogy ebben az évben a jeles nap egybeesik annak az évfordulójával is, hogy a pártus herceget megfeszítették, hogy így akadályozza meg a migránsok kényszerbetelepítését, és azt is elérte, hogy egyelőre ne legyünk bevándorlóország. Emlékezetes, hogy a Soros György vezetésével felhergelt zsoldosok az ítélet végrehajtása előtt Barabást kiabáltak.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.