Tiborczék lámpái elsötétítették az utcákat

POLITIKA
2018 március 30., 11:27
comments 275

Az atlatszo.hu stábja fogott egy fénymérőt, és megvizsgálták, hogy mennyire van világos azokon a településeken, ahol a közvilágítást Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége újította fel.

Arra jutottak, hogy a Tiborcz-féle lámpák egyenetlenebbül szórják a fényt, mint a többi lámpa az országban, vagyis közvetlenül alattuk világos van ugyan, de két lámpaoszlop között szinte töksötét marad, ami balesetveszélyes.

Néhány méterre a lámpaoszlopoktól vagy utak túloldalán már annyira sötét van, mintha csak a hold világítana egy felhőtlen éjszakán. Ráadásul a Tiborcz-féle lámpák sokkal többször romlanak el mint a régiek, ami miatt tele lett az ország vaksötét útszakaszokkal.

A film alapján nem csupán az a baj a lámpákkal, hogy csalással juthattak a munkához kivitelezőik, hanem még pocsékok is. (atlatszo.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt