Jenő rabolni ment Óbudán, de szembetalálta magát a Pánikgombbal

A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be annak a férfinak az ügyét, aki egy hét alatt kirabolt egy dohányboltot, majd egy üzletet is megpróbált, de pórul járt.

Az 54 éves budapesti P. Jenő 2017. december 7-én délután bement egy békásmegyeri dohányboltba, ahol egy késsel megfenyegette az alkalmazottat és a kasszában lévő pénz követelte. Miután a nő átadta a bevételt, a pénzzel együtt elmenekült.

Egy héttel később a férfi egy III. kerületi élelmiszerüzletet is ki akart rabolni, de az eladó megnyomta a pánikgombot, amitől beindult a bolt riasztója, így a rabló pénz nélkül menekült el.

A BRFK nyomozói december 16-án egy békásmegyeri dohányboltnál elfogták a férfit, a lakásán megtalálták a kést, valamint az ellopott pénz egy részét is. (Police.hu)


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.