Máris meglőtték az év gólját az NHL-ben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index vette észre, mekkora varázslatot mutatott be szombat este a Vegas Golden Knights sztárja, William Karlsson, aki valószínűleg az év góljával járult hozzá a San José Sharks elleni győzelemhez, ami egyben azt is jelenti, hogy az NHL újonc együttese az Csendes-óceáni divízió élén zárja az alapszakaszt. A Columbus Blue Jackets-ben nevett szerzett 25 éves Karlsson egészen elképesztő szezont fut egyébként: 79 meccsen 42 gólja és 33 gólpassza van, nem csoda ha nincs hiányában önbizalomnak. A kontra ráadásul emberhátrányos helyzetből indult és végződött egy egészen arcátlan lábközötti emeléssel, Sharks kapusa, Martin Jones csak nyomozta a korongot: 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.