Máris meglőtték az év gólját az NHL-ben

sport
2018 április 01., 13:48
comments 58

Az Index vette észre, mekkora varázslatot mutatott be szombat este a Vegas Golden Knights sztárja, William Karlsson, aki valószínűleg az év góljával járult hozzá a San José Sharks elleni győzelemhez, ami egyben azt is jelenti, hogy az NHL újonc együttese az Csendes-óceáni divízió élén zárja az alapszakaszt. A Columbus Blue Jackets-ben nevett szerzett 25 éves Karlsson egészen elképesztő szezont fut egyébként: 79 meccsen 42 gólja és 33 gólpassza van, nem csoda ha nincs hiányában önbizalomnak. A kontra ráadásul emberhátrányos helyzetből indult és végződött egy egészen arcátlan lábközötti emeléssel, Sharks kapusa, Martin Jones csak nyomozta a korongot:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.