Nem jelenhetett meg a Momentum hirdetése a II. kerület lapjában, mert túl negatívan írt a Fideszről

A II. kerületben a Budai Polgár nevű újság elvileg ingyenes lehetőséget biztosított minden II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltnek, hogy politikai hirdetést jelentessenek meg. De a momentumos jelöltet, Benedek Mártont kétszer is elutasították, mert úgy érezték, túl negatív a hirdetése. 

A kifogásolt részekben Benedek arról írt, hogy az elmúlt évek korrupciós bűncselekményei miatt a független intézményeknek el kellene számoltatniuk az NER politikusait és üzletembereit. De a körzetben induló Varga Mihály elszámoltatásáról szóló szöveg sem fért bele a Budai Polgár. Nem akarták, hogy más jelölteket nevesítsenek benne. Varga egyébként a körzet jelenlegi képviselője. 

Miután a Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy a lap jogosan tagadta meg Benedek Márton bemutatkozóját, a Momentum bejelentette, hogy a Kúriánál fellebbeznek. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.