Fekete-Győr András visszalép a Belvárosban

2018 április 2., hétfő 8:54
1000

Fekete-Győr András, a Momentum jelöltje visszalépett Budapest 1. választókerületében, azaz az V. és az I. kerületet, valamint a Palotanegyedet magában foglaló Belvárosban. A Momentum elnöke Juhász Péter visszalépése után kezdeményezett koordinációt a bennmaradt jelöltek között, ebből azonban az LMP és az MSZP-P jelöltje is hamar kitáncolt. Fekete-Győr ekkor megígérte, hogy készített egy felmérést, és ha azon nem ő végez a legnépszerűbb jelöltként, visszalép.

Ez a felmérés most elkészült, és azt írja, a legnépszerűbb ellenzéki jelölt az MSZP-P jelöltje, V. Naszályi Márta, igaz, A Medián felmérése szerint nem sokkal végzett Fekete-Győr és az LMP-s Csárdi Antal előtt.

„Ezért én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben”

- mondta a Momentum elnöke a Facebookra feltöltött videóüzenetében.

Míg Juhász anélkül lépett vissza, hogy megnevezett volna egy konkrét jelöltet, akinek a javára visszalép, Fekete-Győr megnevezte V. Naszályi Mártát, ezze pedig lényegében eldőlt, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt, hiszen V. Naszályi Márta mellett már csak az LMP-s Csárdi Antal van versenyben a KDNP-s Hollik Istvánnal szemben. Ja, és a Jobbik, akik szintén nyilvánvalóvá tették, hogy nem lépnek vissza senki javára, de a Belvárosban a Jobbik nem zavar sok vizet, a kormánypárt nélkülük is verhető. (via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt