Fekete-Győr András visszalép a Belvárosban

politika
2018 április 02., 08:54
comments 996

Fekete-Győr András, a Momentum jelöltje visszalépett Budapest 1. választókerületében, azaz az V. és az I. kerületet, valamint a Palotanegyedet magában foglaló Belvárosban. A Momentum elnöke Juhász Péter visszalépése után kezdeményezett koordinációt a bennmaradt jelöltek között, ebből azonban az LMP és az MSZP-P jelöltje is hamar kitáncolt. Fekete-Győr ekkor megígérte, hogy készített egy felmérést, és ha azon nem ő végez a legnépszerűbb jelöltként, visszalép.

Ez a felmérés most elkészült, és azt írja, a legnépszerűbb ellenzéki jelölt az MSZP-P jelöltje, V. Naszályi Márta, igaz, A Medián felmérése szerint nem sokkal végzett Fekete-Győr és az LMP-s Csárdi Antal előtt.

„Ezért én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben”

- mondta a Momentum elnöke a Facebookra feltöltött videóüzenetében.

link Forrás

Míg Juhász anélkül lépett vissza, hogy megnevezett volna egy konkrét jelöltet, akinek a javára visszalép, Fekete-Győr megnevezte V. Naszályi Mártát, ezze pedig lényegében eldőlt, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt, hiszen V. Naszályi Márta mellett már csak az LMP-s Csárdi Antal van versenyben a KDNP-s Hollik Istvánnal szemben. Ja, és a Jobbik, akik szintén nyilvánvalóvá tették, hogy nem lépnek vissza senki javára, de a Belvárosban a Jobbik nem zavar sok vizet, a kormánypárt nélkülük is verhető. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.