Fekete-Győr András visszalép a Belvárosban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fekete-Győr András, a Momentum jelöltje visszalépett Budapest 1. választókerületében, azaz az V. és az I. kerületet, valamint a Palotanegyedet magában foglaló Belvárosban. A Momentum elnöke Juhász Péter visszalépése után kezdeményezett koordinációt a bennmaradt jelöltek között, ebből azonban az LMP és az MSZP-P jelöltje is hamar kitáncolt. Fekete-Győr ekkor megígérte, hogy készített egy felmérést, és ha azon nem ő végez a legnépszerűbb jelöltként, visszalép.

Ez a felmérés most elkészült, és azt írja, a legnépszerűbb ellenzéki jelölt az MSZP-P jelöltje, V. Naszályi Márta, igaz, A Medián felmérése szerint nem sokkal végzett Fekete-Győr és az LMP-s Csárdi Antal előtt.

„Ezért én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben”

- mondta a Momentum elnöke a Facebookra feltöltött videóüzenetében.

Míg Juhász anélkül lépett vissza, hogy megnevezett volna egy konkrét jelöltet, akinek a javára visszalép, Fekete-Győr megnevezte V. Naszályi Mártát, ezze pedig lényegében eldőlt, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt, hiszen V. Naszályi Márta mellett már csak az LMP-s Csárdi Antal van versenyben a KDNP-s Hollik Istvánnal szemben. Ja, és a Jobbik, akik szintén nyilvánvalóvá tették, hogy nem lépnek vissza senki javára, de a Belvárosban a Jobbik nem zavar sok vizet, a kormánypárt nélkülük is verhető. (via 24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.