Bokros Lajos visszalép a DK-s Oláh Lajos javára Erzsébetvárosban

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell
Fotó: Botos Tamás / 444

A Modern Magyarországért Mozgalom elnöke kedd délelőtt egy közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltjét, Oláh Lajost támogatja a Budapest 5. egyéni választókerületében és visszalép a javára. 

Bokros ugyanitt arról beszélt, hogy nem csak kormány-, de rendszerváltásra van szükség az országban, amihez pedig ilyen lépéseken keresztül vezet az út. Bokros felszólította VI. és VII. kerület választópolgárait, hogy Oláhra szavazzanak, mert csak neki van esélye legyőzni a helyi fideszes jelölt Bajkai Istvánt. 

Ugyanitt felszólította a választókerületben induló demokratikus pártokat, hogy kövessék példáját és lépjenek vissza Oláh javára. 

Budapest 5. számú egyéni választókerületéről korábban részletesen írtunk. Fej-fej mellett áll itt a számok szerint Oláh és Bajkai, és akár 1-2 százalék is dönthet majd a győztes javára. 

A négy éve 4600 szavazattal 10 százalék felett teljesítő jobbikos Stummer János nem lép vissza, és ugyanezt mondta a 444-nek az LMP-s Moldován László, aki szerint Oláh alkalmatlan a feladatra. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.