Felszállás után falnak ment és ripityára tört az első orosz postai drón

20 ezer dollárt, azaz úgy 5 millió forintot ért az a drón, amit elsőként igyekezett szolgálatba állítani az orosz állami postaszolgálat. A burjátföldi kísérlet nem sült el túl jól: a készülék alig néhány másodperc után a falhoz csapódott és ripityára tört. 

A gépnek egy kétkilós csomagot kellett volna elvinnie magával egy 35 kilométerre lévő mongol településre, de csak méterekig jutott és szinte azonnal házhoz csapódott, a közönség nagy megdöbbenésére.

A posta persze elhatárolódott és a fejlesztőkre mutogatott, míg a kormányzó szerint a térségben működő wifihálózatok zavarhatták meg a gépet. Ha utóbbi igaz, az probléma lehet, mert wifi nem csak Szibériában van:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.