A Liverpool 3-0-ra verte a Manchester City-t, a Barcelona 4-1-re a Rómát

bajnokok ligája
2018 április 04., 21:01
comments 39

Az első félidőben eldöntötte a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsét, de akár a továbbjutást is a Liverpool a Manchester City ellen. Az angol bajnokságot toronymagasan vezető City a 31. percben már háromgólos hátrányban volt, az első félidőben nem is találta el a kaput Guardiola csapata. 

link Forrás

Liverpool-Manchester City 3-0

gól: Szalah (12.), Oxlade-Chamberlain (21.), Mané (31.)

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Milner, Henderson – Oxlade-Chamberlain (Moreno, 85.), Mané, Szalah (Wijnaldum, 53.) – Firmino (Solanke, 71.). 

Manchester City: Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Laporte – Gündogan (Sterling, 57.), Fernandinho, David Silva – De Bruyne, Gabriel Jesus, Sané. 

A második félidő elején sérülés miatt le kellett cserélni az óriási formában játszó, most is gólt szerző Szalaht. A City magához tért, sokkal többet birtokolta a labdát, szinte végig a Liverpool térfelén volt a labda, gólt is szereztek, de les miatt érvénytelenítette a bíró. 

Barcelona-Roma 4-1

Gól: De Rossi 38. (öngól), Manolasz 55. (öngól), Piqué 59., L. Suárez 87., ill. Dzeko 80.

Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Roberto (Gomes, 83.), Rakitic, Busquets (Paulinho, 66.), Iniesta (D. Suárez, 85.) – Messi, L. Suárez. 

Roma: Alisson – Peres, Fazio, Manolasz, Kolarov – Pellegrini (Gonalons, 60.), De Rossi (Defrel, 77.), Strootman – Florenzi (El Shaarawy, 72.), Dzeko, Perotti

Simának tűnt az eredmény alapján, de a Roma valójában saját magát verte meg. A Barcelona első két gólját római játékos szerezte. 3-0-nál a Barcelona visszavett, a Roma elkezdett támadni, több helyzet után gólt is szerzett, Dzeko első és egyetlen lehetőségét értékesítette, de mielőtt szorosabbá tudták volna tenni, az öngólok után egy gólpasszt adtak a rómaiak, Suáreznek. 

1-0

link Forrás

2-0

link Forrás

3-0

link Forrás

3-1

link Forrás

4-1

link Forrás

Itt még kevesebb izgalom várható a visszavágón, ez Roma nem fogja hárommal legyőzni a Barcelonát., a spanyol-olasz csatákból óriási fölénnyel jöttek ki jobban az első körben a spanyolok (Juve-Real 0-3, Barcelona-Roma 4-1). 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.