Az igaz szerelem sokkal jobb, mint a tömeggyilkosság meg a debil ideológiák

ZENE
2018 április 04., 16:02

Az elmúlt évek legizgalmasabb hazai gitárzenekara, a Gustave Tiger új klippel jelentkezett, ami nálunk debütál. Íme:

link Forrás

A zenekar tavaly ősszel járt Izlandon, akkor forgatták a klip nagyját, amiről mi most nem is írunk többet, hiszen kaptunk egy rövid és minden igényt kielégítő leírást a számról és a videóról a gitáros/szintis Szabó Csabától: 

„Alapvetően ez egy hidegháborús, leszbikus kémtörténet két gyönyörű és titokzatos nőről, akikről nehéz egyértelműen eldönteni, hogy anarchisták, kommunisták, fasiszták, legitimisták stb. vagy sima zsoldosok, csak annyi biztos, hogy igen radikálisak, magányosan dolgoznak, szabotázsban, káoszban, terrorban, összeomlásban és különféle változatos vérfürdők kirobbantásában érdekeltek Afrikától a Közel-Keleten és Európán át Kelet-Ázsiáig. Aztán egy szép napon, ahogy az lenni szokott, egymásba szeretnek, és rádöbbennek, hogy az igaz szerelem sokkal jobb, mint a tömeggyilkosság meg a debil ideológiák, és utána együtt menekülnek a megbízóik elől, vagy ilyesmi. Szóval ez egy ilyen pozitív dal, meg kicsit szintisebb meg újhullámosabb, mint a korábbi számaink. A videót nem gondoltuk túl, tavaly augusztusban játszottunk Izlandon a Norðanpaunk fesztiválon, ami isteni volt egyébként, és útközben forgattunk mindenféle random dolgokat a tájban, aztán pár hete a Gólyában még néhány jelenetet a Szifiliszes Leninnel és az ápolónőjével, mert úgy éreztük, hogy ez illik a számhoz, illetve hát a Szifiliszes Lenin az tényleg mindenhez passzol, aztán ennyiből össze is állt.”

További infókért a zenekar Facebook-oldalát érdemes felkeresni, holnap este pedig élőben is lehet őket látni a ToldibanCímlapkép: Major Kata