Bottal kergette el a tigrist egy indiai nő

Kecskére támadt egy tigris India Mahárástra államban, az állat gazdája azonban szembeszállt vele, és egy bottal elkergette - írja a BBC. Az orvosok szerint óriási szerencséje volt, hogy túlélte a kalandot.

A 23 éves Rupali Meshram azt mondta, amikor meghallotta kecskéje sikolyát, kiszaladt a házból, felkapott egy botot, és megütötte vele az állatot. Ezután a tigris a fiatal nőre támadt, karmai közül végül az anyja mentette ki, aki szintén megsérült a támadásban. Mindketten kisebb sérüléseket szenvedtek csak, és már ki is engedték őket a kórházból. 

A kecske azonban nem élte túl.

Rupali Meshram nem sokkal a támadás után szelfizett, az arcát vér borítja. Az eset még a múlt héten történt, de csak most kerül napvilágra.

Fotó: Rupali Meshram


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.