Felülről nézve még elkeserítőbb látványt nyújt Mészáros Lőrinc betontömbje

A Szilvásvárad melletti Szalajka-völgy a Bükk és az egész ország egyik legszebb kirándulóhelye. 2017 nyarán döbbent rá az ország, hogy ennek a völgynek a bejáratához tényleg egy betonszarkofágot épít Mészáros Lőrinc. Nemrég meg is mutattuk, hogyan simul a tájba az építmény. 

A szilvásváradi Állami Ménesgazdaság fejlesztéséről még 2013-ban döntött a kormány, csak a háromlépcsős projekt legszembetűnőbb része, a 6000 férőhelyes lovasstadion építése tavaly indult be igazán. Március végén arra járt két olvasónk, és képeket küldtek a látványról. Azok sem voltak gyengék, de most egy másik olvasónk messzebbről és magasról videózta a látványt, ami túlzás nélkül szíven ütő.

„Lefotóztam többek közt a település fölött elhelyezkedő Millenium Kilátóból, csináltam egy videót is, amin tisztán látszik, hogy rondít bele a létesítmény az egységes tájba. Az erdei kisvasút végállomásánál egyébként minden fel van túrva, sóderhalmok, építkezési törmelék, valamint egy hihetetlenül nagy betonplacc, amit gondolom, parkolónak szánnak. Nagyon szomorú és vérlázító, gondoltam, elküldöm nektek...”

- írta olvasónk. Alább a képek és a videók.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.