Rossz hír Németh Szilárdnak: Bangóné visszalép Csepelen

POLITIKA
2018 április 04., 10:57
comments 245

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP-P jelöltje Csepelen és Soroksáron a Facebookon jelentette be, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalép a képviselőjelöltségtől.

link Forrás

Így a kerületben a jobbikos Bereczki Miklós mellett az Együtt színeiben induló Szabó Szabolcs jelenlegi képviselő és az LMP-s Tenk András maradt állva, a momentumos Dukán András ugyanis már korábban visszalépett a Németh Szilárdot 2014-ben az Összefogás jelöltjeként megverő Szabó javára.

Bangóné rengeteg kritikát kapott az utóbbi hónapokban, amiért nem helyiként elindult a kerületben, rontva ezzel a jelenleg is képviselő Szabó esélyeit az egyébként nyerhető kerületben.

Kedden felröppentek hírek, melyek szerint az LMP-s Tenk visszalép Bangóné javára cserébe azért, hogy a Belvárosban az LMP-s Csárdi Antal indulhasson, ezt azonban később cáfolták az illetékesek, így Tenk egyelőre továbbra is versenyben van Csepelen.

A felmérések szerint azonban Szabónak Bangóné visszalépésével már így is érdemi esélye lett vereséget mérni Németh Szilárd Fidesz-alelnökre. Igaz, Bangóné Facebook posztjában nem nevezte meg, kinek a javára lép vissza, és kritizálta „néhány politikustársát”, amiért támadták őt, ez alatt Bangóné minden valószínűség szerint épp Szabó Szabolcsot és az Együttet érti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.