Szirmai Gergő az M1-nek: „FAKE NEWS!!!!”

video
2018 április 05., 20:24
comments 242

Szirmai Gergő az egyik legnépszerűbb magyar videós. Csatornáját, a HollywoodNewsAgency-t négyszázezer feliratkozó követi.  Legújabb munkájában a Youtube kaliforniai központjában történt tragikus lövöldözéssel és annak félresiklott médiavisszhangjával foglalkozik. Ennek kapcsán előveszi az M1-et, ami pár hónapja eltorzította az egyik anyagát. 

A köztévé decemberi műsorban kiragadták és elferdítettek a karácsonyról szóló videójának egyik poénnak szánt részletét. Majd egy szakértővel, coach-csal, F. Takács Istvánnal levonták a következtetéseket a „tartalom nélküli, felfújt egójú” youtuberekről. 

link Forrás

Szirmai Gergővel 2013-ban készítettünk interjút

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.