Kölcsönös visszalépésekben egyezett meg Pest megyében az LMP és a DK

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Dr. Kiss Csaba, az LMP dunakeszi jelöltje Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszalép a DK-s Rónai Sándor javára. Kiss bejegyzése szerint a két párt két Pest megyei körzetben kölcsönös visszalépésekről állapodott meg: Vácon a DK-s Krauze István lép vissza az LMP-s Matkovich Ilona javára.

"Kérem a támogatóimat, hogy vegyenek részt a választáson, listán továbbra is az LMP-t támogassák, egyéniben meg szavazzanak a helyben legesélyesebbnek vélt ellenzéki jelöltre" - írja Kiss a posztjában.

Az Index értesülései szerint további visszalépések is lehetnek még a nap folyamán.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.