Nagy megegyezés készül az LMP és az MSZP-P között

POLITIKA
2018 április 06., 14:04
comments 290

Egészen komoly, visszalépésekkel kísért megegyezésről tárgyal ezekben az órákban is az MSZP és az LMP a 444 tudomása szerint.

Bár a felek természetesen nem akarnak túl korán konkrétumokat szivárogtatni, úgy tudjuk, hogy ha minden összejön, akár tíz körzetre is vonatkozhat a megegyezés, amit pénteken délután terveznek bejelenteni.

Az eléggé konkrétnak tűnik ezen belül, hogy a gödöllői választókörzetben az MSZP-P-s Makrai Zoltán visszalépne az LMP-s Lengyel Szilvia javára. Azt többen is megerősítették, hogy ez tényleg a csomag része lesz, ha végül egymás kezébe csapnak.

Az sem lenne meglepetés, ha szintén a csomag része lenne az LMP-társelnök Hadházy Ákos szekszárdi körzete. Hadházy - feltehetőleg részben éppen a mai tárgyalások megtolása miatt - korábban bejelentette, hogy ha péntekig nem lesz megegyzés a szocialistákkal, egyoldalúan visszalép Szekszárdon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.