Nagy megegyezés készül az LMP és az MSZP-P között

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egészen komoly, visszalépésekkel kísért megegyezésről tárgyal ezekben az órákban is az MSZP és az LMP a 444 tudomása szerint. 

Bár a felek természetesen nem akarnak túl korán konkrétumokat szivárogtatni, úgy tudjuk, hogy ha minden összejön, akár tíz körzetre is vonatkozhat a megegyezés, amit pénteken délután terveznek bejelenteni. 

Az eléggé konkrétnak tűnik ezen belül, hogy a gödöllői választókörzetben az MSZP-P-s Makrai Zoltán visszalépne az LMP-s Lengyel Szilvia javára. Azt többen is megerősítették, hogy ez tényleg a csomag része lesz, ha végül egymás kezébe csapnak.

Az sem lenne meglepetés, ha szintén a csomag része lenne az LMP-társelnök Hadházy Ákos szekszárdi körzete. Hadházy - feltehetőleg részben éppen a mai tárgyalások megtolása miatt - korábban bejelentette, hogy ha péntekig nem lesz megegyzés a szocialistákkal, egyoldalúan visszalép Szekszárdon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.