A Bocskai úton már hamburgert osztanak a várakozóknak

politika
2018 április 08., 17:39
comments 67

A XI. kerületi Bocskai úti szavazókörben fél 10 körül is türelmesen állnak az emberek, helyszínen lévő kollégánk szerint egyre jobb a hangulat. (Frissítés: az utolsó ember 10 előtt 20 perccel kanyarodott be az utcába.)

Egy úr, aki semmilyen szervezetet nem képviselt, és nem akart nyilatkozni, hamburgert osztott a kitartó várakozóknak. A szavazókörben azért ilyen nagy a tömeg, mert sok az átjelentkező szavazó, és ehhez képest nem volt elegendő az infrastruktúra.

photo_camera Fotó: Halász Júlia

De nemcsak hamburgert, hanem sört, kávét, müzlit, vajaskenyeret is osztottak. És puszit.

photo_camera Fotó: Halász Júlia

Eközben a sor elején:

photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444

Közben eléggé megviseltté vált az agyonterhelt szavazókör:

photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.