A Fidesz is nagyon-nagyon örül a magas részvételnek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető a Fidesz eredményváróján azt mondta, hogy „a következő Országgyűlés legitimációja nagyon erős lesz” a magas választási részvétel miatt.

Fotó: Tuba Zoltán/képszerkesztőség

„Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan vettek részt a választáson, ez mutatja, hogy a magyar demokrácia erős, Magyarország polgárai dönteni akarnak a saját jövőjükről” - mondta az MTI szerint, miután este hét órakor hivatalosan befejeződött a választás. 

Gulyás szerint még arra is jó esély van, hogy a mostani legyen minden idők legmagasabb parlamenti választási részvétele, ami a magyar demokrácia közös sikere. 

Aha.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.