A Fidesz is nagyon-nagyon örül a magas részvételnek

választás
2018 április 08., 17:39
comments 42

Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető a Fidesz eredményváróján azt mondta, hogy „a következő Országgyűlés legitimációja nagyon erős lesz” a magas választási részvétel miatt.

photo_camera Fotó: Tuba Zoltán/képszerkesztőség

„Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan vettek részt a választáson, ez mutatja, hogy a magyar demokrácia erős, Magyarország polgárai dönteni akarnak a saját jövőjükről” - mondta az MTI szerint, miután este hét órakor hivatalosan befejeződött a választás. 

Gulyás szerint még arra is jó esély van, hogy a mostani legyen minden idők legmagasabb parlamenti választási részvétele, ami a magyar demokrácia közös sikere. 

Aha.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.