Az ország legaktívabb szavazói a Hegyvidéken, a XVI. kerületben és Budakeszin élnek

POLITIKA
2018 április 08., 17:31
comments 25

Két fővárosi kerület, a XII. és a XVI. kerület után a Pest megyei 2-es választókerületben, Szél Bernadett körzetében volt a legmagasabb a részvétel a Nemzeti Választási Iroda által közölt utolsó, 18:30-as részvételi adatok szerint. Ebben a három választókerületben a 77 százalékot is meghaladta a részvétel.

A legalacsonyabb részvételt a debreceni 3-as választókerületben mérték 18:30-kor, akkor 60,55 százaléknyian szavaztak. A második legkevésbé aktív körzet is Hajdú-Biharban van, a Berettyóújfalui 4-es választókerületben 60,9 százalék volt a részvétel. A harmadik legkevésbé aktív körzet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sátoraljaújhelyi választókerület volt, ahonnan 18:30-kor 61,14 százalékos részvételt jelentettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.