Az ország legaktívabb szavazói a Hegyvidéken, a XVI. kerületben és Budakeszin élnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két fővárosi kerület, a XII. és a XVI. kerület után a Pest megyei 2-es választókerületben, Szél Bernadett körzetében volt a legmagasabb a részvétel a Nemzeti Választási Iroda által közölt utolsó, 18:30-as részvételi adatok szerint. Ebben a három választókerületben a 77 százalékot is meghaladta a részvétel.

A legalacsonyabb részvételt a debreceni 3-as választókerületben mérték 18:30-kor, akkor 60,55 százaléknyian szavaztak. A második legkevésbé aktív körzet is Hajdú-Biharban van, a Berettyóújfalui 4-es választókerületben 60,9 százalék volt a részvétel. A harmadik legkevésbé aktív körzet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sátoraljaújhelyi választókerület volt, ahonnan 18:30-kor 61,14 százalékos részvételt jelentettek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.