Dúró Dóra sem tudja, mit gondoljon

POLITIKA
2018 április 08., 18:44
comments 77

Minden eddiginél nehezebb megbecsüli a választás végeredményét – mondta a 444-nek Dúró Dóra, a Jobbik képviselője a párt erdeményváróján. Szerinte az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a magas részvétel az ellenzéknek kedvezhet, de nem lehet elkiabálni.

Bíznak benne, hogy sikerült mozgósítani a szavazóikat, a képviselőjelöltjeik és az országos vezetőik főleg az interneten buzdítottak szavazásra. „A Kubatov-lista hatékonyságát überelni nagyon nehéz” – mondta, de az olyan modern eszközökkel, mint például a Facebook, ma már ki lehet egyensúlyozni a hátrányaikat. „Azokat a hátrányokat, amelyek a Jobbiknak megvannak a Fidesszel szemben, elsősorban erőforrások tekintetében” – mondta. Azt nem akarta megbecsülni, hány egyéni mandátumot nyerhet a párt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.