Hadházy: Lemondok, ha nyer a Fidesz, és nagyon úgy néz ki, hogy nyer a Fidesz

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hadházy Ákost informálják a körzetekről az LMP eredményvárójánFotó: 444

„Ha megvan a Fidesz abszolút többsége, akkor lemondok, és most nagyon úgy néz ki, hogy vidéken nem lehetett megakadályozni a kormánypártok terjeszkedését" 

- mondta a 444-nek az LMP eredményváróján Hadházy Ákos társelnök, akiről azt lehetett hallani, hogy már lemondó beszédét írja. 

Azt mondta, hogy vidéken az értesülései szerint tarolt a Fidesz, és neki sem sikerül valószínűleg megnyernie  Tolna megye 1. számú egyéni választókerületét, mert hiába jók az eredményei Szekszárdon, a környező falvakat simán vitte a fideszes Horváth István. 

Szivárognak az adatok, legalább a pártvezetők tudnak számokat. Hadházy azt mondta, vidéken Mellár Tamás körzetében lehet esélye az ellenzéknek, de több pozitív hírt nem tudott hirtelen mondani, Matkovich Ilona (Pest megye 4. OEVK.) számai se festenek jól. 

Még Szél Bernadett (Pest megye 2. OEVK.) győzelme sem biztos, egyedül Csárdi Antal győzelme látszik egyértelműnek (Budapest 1. OEVK.)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.