Hadházy: Lemondok, ha nyer a Fidesz, és nagyon úgy néz ki, hogy nyer a Fidesz

Hadházy Ákost informálják a körzetekről az LMP eredményvárójánFotó: 444

„Ha megvan a Fidesz abszolút többsége, akkor lemondok, és most nagyon úgy néz ki, hogy vidéken nem lehetett megakadályozni a kormánypártok terjeszkedését" 

- mondta a 444-nek az LMP eredményváróján Hadházy Ákos társelnök, akiről azt lehetett hallani, hogy már lemondó beszédét írja. 

Azt mondta, hogy vidéken az értesülései szerint tarolt a Fidesz, és neki sem sikerül valószínűleg megnyernie  Tolna megye 1. számú egyéni választókerületét, mert hiába jók az eredményei Szekszárdon, a környező falvakat simán vitte a fideszes Horváth István. 

Szivárognak az adatok, legalább a pártvezetők tudnak számokat. Hadházy azt mondta, vidéken Mellár Tamás körzetében lehet esélye az ellenzéknek, de több pozitív hírt nem tudott hirtelen mondani, Matkovich Ilona (Pest megye 4. OEVK.) számai se festenek jól. 

Még Szél Bernadett (Pest megye 2. OEVK.) győzelme sem biztos, egyedül Csárdi Antal győzelme látszik egyértelműnek (Budapest 1. OEVK.)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.