Hadházy: Lemondok, ha nyer a Fidesz, és nagyon úgy néz ki, hogy nyer a Fidesz

POLITIKA
2018 április 08., 20:48
comments 497
Hadházy Ákost informálják a körzetekről az LMP eredményváróján
photo_camera Hadházy Ákost informálják a körzetekről az LMP eredményváróján Fotó: 444

„Ha megvan a Fidesz abszolút többsége, akkor lemondok, és most nagyon úgy néz ki, hogy vidéken nem lehetett megakadályozni a kormánypártok terjeszkedését" 

- mondta a 444-nek az LMP eredményváróján Hadházy Ákos társelnök, akiről azt lehetett hallani, hogy már lemondó beszédét írja. 

Azt mondta, hogy vidéken az értesülései szerint tarolt a Fidesz, és neki sem sikerül valószínűleg megnyernie  Tolna megye 1. számú egyéni választókerületét, mert hiába jók az eredményei Szekszárdon, a környező falvakat simán vitte a fideszes Horváth István. 

Szivárognak az adatok, legalább a pártvezetők tudnak számokat. Hadházy azt mondta, vidéken Mellár Tamás körzetében lehet esélye az ellenzéknek, de több pozitív hírt nem tudott hirtelen mondani, Matkovich Ilona (Pest megye 4. OEVK.) számai se festenek jól. 

Még Szél Bernadett (Pest megye 2. OEVK.) győzelme sem biztos, egyedül Csárdi Antal győzelme látszik egyértelműnek (Budapest 1. OEVK.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.