Kész Zoltán elbukta Veszprémet, gratulált a fideszes legyőzőjének

A 2015-ös időközi választáson a független Kész Zoltán még meglepetést tudott okozni Veszprémben, most már nem. A fideszes Ovádi Péter nyerte a mandátumát, Kész Zoltán már gratulált is neki - írja az Azonnali. Hivatalos eredmény ugye még nincs, de helyben nyilván összesítették már az adatokat. 

Kész Zoltán javára a baloldal ugyan visszalépett, de a jobbikos Varga-Damm Andrea nem, sőt kampányolt is Kész ellen. Így Simicska Lajos városában a Fidesz jelöltje győzött. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.