Kész Zoltán elbukta Veszprémet, gratulált a fideszes legyőzőjének

politika
2018 április 08., 18:32
comments 312

A 2015-ös időközi választáson a független Kész Zoltán még meglepetést tudott okozni Veszprémben, most már nem. A fideszes Ovádi Péter nyerte a mandátumát, Kész Zoltán már gratulált is neki - írja az Azonnali. Hivatalos eredmény ugye még nincs, de helyben nyilván összesítették már az adatokat.

Kész Zoltán javára a baloldal ugyan visszalépett, de a jobbikos Varga-Damm Andrea nem, sőt kampányolt is Kész ellen. Így Simicska Lajos városában a Fidesz jelöltje győzött.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.