Körbekordonozták a választási irodát

A hvg.hu beszámolója szerint nagy rendőri erőkkel védik a Nemzeti Választási Irodát, ahol a Nemzeti Választási Bizottság éppen ülésezik. Az épületet kordonokkal is körbevették. Az épületig csak rendőrök gyűrűjében juthat el az, aki igazolni tudja, hogy tényleg az NVI-ben van dolga.

Az NVB nemrég uzsonnázott, az ülésükön többek közt arról tárgyaltak, érvényesek-e a sérült borítékban lévő levélszavazatok (nem), és hogy problémás-e, hogy független-e Patyi András, az NVB elnöke, miután Orbán Viktor kampányeseményéhez asszisztált.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.