Londonban és Párizsban is sorba állnak a magyarok, hogy szavazhassanak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Olvasónk fotóján az látható, ahogy a londoni kirendeltség előtt állnak sorba választók vasárnap délelőtt. Nem megy annyira lassan a sor, Dániel azzal számol, hogy 50-60 perc alatt végezni is fog:

Fotó: olvasónk, Dániel

Kaptunk fotót Párizsból is, Lászlótól, ott is kisebb sor várja a szavazni érkezőket. Voltak, akik a félmaratonról egyenesen ide érkeztek, rajtszámmal és futócuccban. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.