Londonban és Párizsban is sorba állnak a magyarok, hogy szavazhassanak

Olvasónk fotóján az látható, ahogy a londoni kirendeltség előtt állnak sorba választók vasárnap délelőtt. Nem megy annyira lassan a sor, Dániel azzal számol, hogy 50-60 perc alatt végezni is fog:

Fotó: olvasónk, Dániel

Kaptunk fotót Párizsból is, Lászlótól, ott is kisebb sor várja a szavazni érkezőket. Voltak, akik a félmaratonról egyenesen ide érkeztek, rajtszámmal és futócuccban. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.