Márki-Zay Péter gratulált Lázár Jánosnak

Hódmezővásárhely polgármestere élőben jelentkezzen be, hogy elmondja, Lázár János nyerte a választókörzetet. Hozzátette, hogy Hódmezővásárhelyen a körzet átlagánál jobb eredményt ért el az ellenzék. Bár működött a taktikai szavazás, és a baloldali szavazók nagy része is a jobbikos jelöltre szavazott, de ez nem volt elég. 

Lázár János megmutatta, hogy nemcsak a trafikmutyi megszervezésében, hanem a választások megszervezésében is kiválóan tud mozgósítani” -mondta arra, hogy a Fidesz közel 10 százalékkal növelni tudta a szavazói számát. Hozzátette, hogy a sonka és a közmunkásoknak adott sör megtette a hatását, a kisebb telepöléseken pedig a migránsozás is bejött. 

Ugyanakkor a polgármester hozzátette, hogy a „csatazaj elültével” együtt fognak működni Lázárral Hódmezővásárhely érdekében. A választást úgy értékelte, hogy a magyar választók leváltották az ellenzéket, mert az együttműködés elmaradásával bebizonyította, hogy képtelen leváltani a Fidesz korrupt rendszerének leváltására. 

A Hódmezővásárhelyi körzetet Lázár 50 százalék fölötti eredménnyel nyerte meg. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.