Németh Szilárd szerint az ellenzéket a gyűlölet és az agresszió vezérelte, mert az életükért küzdöttek

A magas választási részvételi arány azt jelenti, hogy a parlament rendkívül erős legitimációval teheti a dolgát - mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap az Echo Tv-nek.

A kormánypárti politikus az utolsó választási urna bezárása előtt, a részletes választási eredmények ismerete nélkül nyilatkozva úgy fogalmazott,

biztos abban, hogy meggyőző többség választotta a kormánypártot.

Kijelentette, minden rendben ment a választáson, amelyen szerinte az emberek arról döntöttek, milyen jövőt szeretnének maguknak.

Németh Szilárd beszélt arról is, hogy választókerületében, Csepel-Soroksáron jól sikerült a Fidesz mozgósítása, a választópolgárok megértették, hogy a voksolás Magyarország hosszú távú jövőjéről, az ország és Európa biztonságáról, a családok jólétéről szól. „A napnál világosabb, hogy Magyarország függetlenségéről volt szó, arról, kikkel kell együtt élnie a magyaroknak, hogyan kell megőrizniük a kultúrájukat.”

A Fidesz alelnöke azt mondta, „az ellenzéket a gyűlölet, az agresszivitás vezérelte, mivel gyakorlatilag az életükért küzdöttek, ezért adták-vették a jelöltségeket”. Ennek lett az eredménye, hogy sok helyen „egy erős Soros-jelölt nézett szembe Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz-KDNP nemzeti jelöltjével”.

Németh Szilárd szerint a kisebb pártoknak már izgulniuk sem kell, mert a magas részvétel miatt biztosan elvéreztek. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.