Orbán: Győztünk, de most kell szerénynek lenni, mert most van mire

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán Viktor miniszterelnök a Bálnában, Budapesten tartotta meg győzelmi beszédét. A fideszesek Viktor! Viktor! kántálással üdvözölték Orbánt, aki nagyon úgy tűnik, újabb 4 évre Magyarország miniszterelnöke lesz.

Orbán azt mondta

„Győztünk, de most kell szerénynek lenni, mert most van mire.”

Köszönte a választópolgároknak a magas részvételt, azt mondta, ez minden kétséget felülír, köszönte a Fidesz-KDNP szavazóinak is a hűséget a párthoz, valamint köszönte a külhoni magyaroknak a segítséget, és „lengyel barátainknak” a támogatást. Arról beszélt, külön köszöni az aktivistáknak, a családtagoknak, a feleségének, és mindenkinek, aki imádkozott a Fideszért és személyesen Orbánért.

„Nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget adtunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot”

- mondta Orbán, majd hozzátette:

„Még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, de már elindultunk a megkezdett úton.”

A beszéd után Orbán felszólította a fideszeseket, hogy énekeljék el együtt a Kossuth-nótát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.