Orbán: Győztünk, de most kell szerénynek lenni, mert most van mire

politika
2018 április 08., 19:43
comments 956
link Forrás

Orbán Viktor miniszterelnök a Bálnában, Budapesten tartotta meg győzelmi beszédét. A fideszesek Viktor! Viktor! kántálással üdvözölték Orbánt, aki nagyon úgy tűnik, újabb 4 évre Magyarország miniszterelnöke lesz.

Orbán azt mondta

„Győztünk, de most kell szerénynek lenni, mert most van mire.”

Köszönte a választópolgároknak a magas részvételt, azt mondta, ez minden kétséget felülír, köszönte a Fidesz-KDNP szavazóinak is a hűséget a párthoz, valamint köszönte a külhoni magyaroknak a segítséget, és „lengyel barátainknak” a támogatást. Arról beszélt, külön köszöni az aktivistáknak, a családtagoknak, a feleségének, és mindenkinek, aki imádkozott a Fideszért és személyesen Orbánért.

„Nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget adtunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot”

- mondta Orbán, majd hozzátette:

„Még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, de már elindultunk a megkezdett úton.”

A beszéd után Orbán felszólította a fideszeseket, hogy énekeljék el együtt a Kossuth-nótát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.