Semjén: Köszönet a sok imádságért

vallás
2018 április 08., 19:05
comments 57

A KDNP elnöke a Bálnában először köszönetet mondott a választópolgároknak, akik óriási számban vetek részt a választáson, ami szerinte a felálló kormánynak rendkívüli, politikai legitimációt és megerősítést ad.

A szokásosnál is jókedvűbb Semjén külön köszönetet mondott még a sok imádságért, amit felekezeti hovatartozástól függetlenül elmondtak.

Végül a határon túli magyaroknak is köszönetet mondott, akik szerinte „nemzethűségükről” tettek tanúbizonyságot, mert sokkal többen éltek a szavazati jogukkal, mint 2014-ben. Ez az országgyűlés az ő országgyűlésük is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.