Több száz méteresre duzzadt a sor Londonban

Korábban Dániel jelentkezett a londoni szavazókör előtt, ő végül 55 perc alatt végzett, de mire kijött, már kétszer olyan hosszúra nőtt a sor, most 4-500 méteres lehet, és tippje szerint ez jó két óra alatt fog lemenni. 

A szavazókör a Westminsteri apátság mellett van, Dániel egy amerikai barátja, akivel a szavazáshoz érkezett, a sorbaállás ideje alatt bement az apátságba, ahol pedig éppen a Londonban élő magyar közösségért mondtak imát. 

Fotó: Krisztián

A helyszínről videót küldött nekünk Péter, ezen a délelőtt 11 körüli állapotokat látni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.