Veszprém megye egyik szavazókörében negyed 5-kor észrevették, hogy az egyik jelölt nincs lehúzva a szavazólapokról

POLITIKA
2018 április 08., 16:40

Veszprém megye 3. választókerületében, Zalaszegvár 1. szavazókörében 16 óra 19 perckor a szavazatszámláló bizottság egyik tagja észrevette, hogy az egyéni jelöltek szavazólapjain a kiesett jelölt, a MIÉP-es Horváth Magdolna neve nem volt áthúzva.

A valasztas.hu oldalon megjelent közlemény szerint „a szavazólap-kötegből a még fel nem használt szavazólapokon a jegyzőkönyvvezető haladéktalanul elvégezte a név áthúzását. Az SZSZB tagjainak emléke szerint 52 szavazólapról hiányzott az áthúzás. A HVI és az OEVI munkatársaival történt telefonos egyeztetést követően a szavazatszámláló bizottság rendkívüli eseményként jegyzőkönyvben rögzítette a történteket.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.