Veszprém megye egyik szavazókörében negyed 5-kor észrevették, hogy az egyik jelölt nincs lehúzva a szavazólapokról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Veszprém megye 3. választókerületében, Zalaszegvár 1. szavazókörében 16 óra 19 perckor a szavazatszámláló bizottság egyik tagja észrevette, hogy az egyéni jelöltek szavazólapjain a kiesett jelölt, a MIÉP-es Horváth Magdolna neve nem volt áthúzva.

A valasztas.hu oldalon megjelent közlemény szerint „a szavazólap-kötegből a még fel nem használt szavazólapokon a jegyzőkönyvvezető haladéktalanul elvégezte a név áthúzását. Az SZSZB tagjainak emléke szerint 52 szavazólapról hiányzott az áthúzás. A HVI és az OEVI munkatársaival történt telefonos egyeztetést követően a szavazatszámláló bizottság rendkívüli eseményként jegyzőkönyvben rögzítette a történteket.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.