Az utolsó pillanatig kitartott a remény, hogy nem lesz kétharmad

  • A Több Technót a Parlamentbe eredményváró buliján a legtöbbet még bizakodtak, hogy legalább a fideszes kétharmad megakadályozható.
  • De nagyon úgy néz ki, hogy mégis összejön. 
  • Vasárnap este kéttucat fiatal az eredmények megjelenése után blokád alá vonta az Oktogont, hogy a Fidesz győzelme ellen tiltakozzanak, vagy legalábbis együtt dolgozzák fel a csalódottságukat. 
  • Attól tartanak, hogy a következő négy év semmivel sem lesz jobb az előzőeknél. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó