Kósa Lajos szerint a józanság győzött

Nagyon nagy küzdelem volt - összegezte az országgyűlési képviselő választást Kósa Lajos vasárnap éjjel Debrecenben, a Fidesz eredményváró összejövetelén.

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter - miután a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjei mind a hat hajdú-bihari egyéni választókerületben győzedelmeskedtek - azt mondta: a nagyon magas részvétel azt bizonyítja, hogy az embereket érdekli az ország sorsa, meg akarják védeni saját hazájukat.

„Nekünk nincs más dolgunk, mint összefogva a választókkal, megvédjük az országot” - fogalmazott.

Kósa Lajos mindenekelőtt a választóknak mondott köszönetet, akik a hazugságok, megtévesztések ellenére józanságukat bizonyítva döntöttek arról, hogy Magyarországot meg kell védeni.

A politikus megköszönte annak az 1200 aktivistának a munkáját is, akik Debrecenben közvetlenül segítették a Fidesz-KDNP kampányát.

A józanságot éltető Kósa volt az, aki néhány évvel ezelőtt annyira józan volt, hogy elhitte egy csengeri háztartásbelinek, hogy az 1300 milliárd forintnyi eurót örökölt Németországban élő rokonától. Kósa józanul vállalkozott a pénz kezelésére, ezzel hozzásegítve a nőt, hogy még több embert hitegethessen az örökséggel, majd pedig józanul íratott egy papírt, amiben a nő vállalta, hogy 800 milliót ajándékoz Kósa anyjának.

Ebben a videóban Kósa józanul szembenéz az üggyel és válaszol a kérdéseinkre:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.