Mellár Tamás lehet az egyetlen független jelölt

A KSH egykori elnöke vezet Pécsen a szavazatok 89 százalékos feldolgozottsága után a fideszes Csizi Péterrel szemben a két pécsi körzet egyikében, de szoros, mindössze 579 szavazat a különbség (18 065 vs. 17 486). Rajta kivül más függetlennek esélye sem volt a győzelemre. 

Mellárral szemben a baloldal ugyan nem indított jelöltet, de nem lépett vissza sem az LMP, sem a Jobbik, sem a Momentum. És volt a Kétfarkúnak is jelöltje. A másik pécsi mandátum Hoppál Péteré lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.