A Fidesz szerint a tüntetők lenézik az embereket, mert a „kristálytiszta” eredményt mindenkinek el kellene fogadnia

politika
2018 április 10., 19:32
comments 322

Kétharmados győzelem született a vasárnapi országgyűlési választáson, és ezt mindenkinek illene elfogadnia – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1-en.

Hidvéghi Balázs ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy ellenzékiek tüntetést jelentettek be szombatra.

Szerinte ez azt mutatja, hogy lenézik az embereket, mert a „kristálytiszta” eredményt mindenkinek el kellene fogadnia, de ez az a fajta „sorosista brigád”, amelyik, ha nem a szája íze szerinti eredmény születik, akkor „nekimegy a demokráciának is”.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen történtekről a Fidesz központi hivatalában 2017. március 15-én.
photo_camera Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen történtekről a Fidesz központi hivatalában 2017. március 15-én. Fotó: Kallos Bea/MTI/MTVA

Arról is beszélt, hogy az ellenzék eleinte még a saját sikereként üdvözölte a magas részvételt, aztán több pártban lemondások jöttek, majd választási csalással vádaskodnak. Hidvéghi szerint folytatódik az „adok-kapok” az ellenzéki térfélen, és megint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke „diktálja a tempót” a baloldalon.

Hidvéghi Balázs azt állította, nem számítottak a kétharmadra, de győzelemre, többségre készültek. Ez különleges megtiszteltetés, nagy felelősség – mondta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.