Május elején alakulhat meg a negyedik Orbán-kormány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Idők értesülése szerint három héten belül döntenek a személyi kérdésekről és a kormánystruktúráról, és már május elején megalakulhat a kormány.  Az új parlament összeülését követően Áder János köztársasági elnök kéri majd fel Orbán Viktort a kormányalakításra. Ezzel párhuzamosan az Ország­gyűlés is megkezdi munkáját. Ennek kapcsán Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője az M1 hétfő reggeli műsorában elmondta: a kétharmados többség birtokában a Stop Soros! törvénycsomagot a tervek szerint májusban az elsők között fogadhatják el.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.