Ungár Péter elismerte, hogy meg akarja szerezni a Magyar Nemzetet

Ungár Péter (LMP)Fotó: Botos Tamás/444

A Magyar Nemzet megszűnésének bejelentésével egyszerre röppent fel a hír, hogy az LMP-s Ungár Péter megvenné a lapot Simicska Lajostól. Ungár a hvg.hu-nak most elismerte, hogy tényleg zajlik erről az egyeztetés 

és kedden vételi ajánlatot tesz.

Hozzátette, hogy árvita még lehet, de a valóban meg akarja szerezni a lapot.  Ungárnak komoly vagyona van, amit édesapjától, Ungár Andrástól örökölt. Az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) jelentős üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária kormánybiztossal együtt. 

Egyébként Ungár már társtulajdonos a kormányprogandaként működő és állami hirdetésekkel kitömött Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs.

A hvg.hu megjegyezte, hogy közben a lap szerkesztőségében az az információ terjed, hogy Ungáron kívül más érdeklődök is vannak, köztük külföldi befektető.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.