A Juventus is ledolgozta háromgólos hátrányát Madridban, de a Real a hosszabbítás utolsó pillanatában kapott egy 11-est és továbbjutott

bajnokok ligája
2018 április 11., 20:13
comments 212

A Roma után a csoda küszöbén állt a Juventus is. A BL-negyeddöntő első meccsén otthon 3-0-ra kaptak ki a Real Madrid ellen, de a visszavágón Madridban már a 2. percben megszerezte a vezetést az olasz bajnok, Mandzukic fejesével.

link Forrás

A 37. percben újabb Mandzukic fejes, már 2-0.

link Forrás

A második félidő 61. percében aztán Matuidi megszerezte a 3. gólt is, ezzel most egyenlő, de ha a Juventus még egy gólt szerez idegenben, a Madridnak már kettőt kellene lőnie. 0-3-ról, idegenben még senkinek nem sikerült továbbjutnia a BL-ben.  

link Forrás

Zidane kockáztatott, a szünet után, még 0-2-nél cserélt kettőt, a 75. percben a harmadik cseréjét is kihasználta, miközben most hosszabbításra áll a meccs.

Akkora volt a baj a Madridnál, hogy Ronaldo egy ígéretes helyről elvégzett szabadrúgást is átengedett Asensiónak. Hiába. Aztán előbb Khedira került helyzetbe, de blokkolták a lövését, majd a másik oldalon Buffon ért le Isco lapos, megpattanó lövésére.

A 80. percben Chiellini fejelt majdnem öngólt, a kapu tetején landol a labda. 

Illynekor szokott segíteni a Realon egy Ramos-fejes, de a védő eltiltása miatt kihagyja a meccset. Ronaldo a 86. percben fejelt fölé egy helyzetet.

A 93. pecben 11-est ítélt a bíró a Realnak. Ronaldo fejelt az ötösön állló Vazquezhez, hátulról Benatija elsodorta. 

link Forrás

A reklamáló Buffon piros lapot kapott. 

link Forrás

Hosszú percekig állt a játék, Szczesny jött be, de nem tudta megfogni Ronaldo erős lövését. 

link Forrás

Real Madrid - Juventus 1-3 (összesítésben 4-3)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo – Modric (Kovacic, 75.), Casemiro (Vazquez, 59.), Kroos – Isco – Bale (Asensio, 46.), Ronaldo.

Juventus: Buffon ( Szczesny, 95.) – De Sciglio (Lichtsteiner, 17.), Benatija, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Khedira, Matuidi – Costa, Higuaín, Mandzukic.

Gól:  Mandzukic 2., 37., Matuidi 61., illetve Ronaldo 95.

Kiállítva: Buffon, 95.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.