A karaván halad: Mészáros Lőrinc viheti az új sóstói wellness szállodát is

ÉLET
2018 április 11., 12:33
comments 232

photo_camera Mészáros Lőrinc Fotó: botost/444.hu

A Hunguest Hotels Zrt. nyerte a novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát - írja szerdai közleményében a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján. 10 évig üzemeltetheti a cég a hotelt, de ez opcionálisan további 5 évre meghosszabbítható. 

A 122 szobás, négycsillagos nyíregyházi hotelt az önkormányzat és a helyi élményfürdőt üzemeltető vállalat közösen építette fel 4 milliárd forintból. Magyarország, a Modern Városok Programon keresztül, több mint 3 milliárdot tett bele a projektbe. 

Az ajánlat szerint a koncessziós díj 120 millió forint évre + 30 százalék  jövedelemarányos díj. A cégnél éves szinten 50 ezer vendégéjszakával számolnak. Lesz benne nagy konferenciaterem is, ami 200 fő fogadására alkalmas. 

A közlemény azt is írja, hogy a hotel melletti  Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt hídon juthatnak majd el Mészáros Lőrinc vendégei. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.