A karaván halad: Mészáros Lőrinc viheti az új sóstói wellness szállodát is

Mészáros LőrincFotó: botost/444.hu

A Hunguest Hotels Zrt. nyerte a novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát - írja szerdai közleményében a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján. 10 évig üzemeltetheti a cég a hotelt, de ez opcionálisan további 5 évre meghosszabbítható. 

A 122 szobás, négycsillagos nyíregyházi hotelt az önkormányzat és a helyi élményfürdőt üzemeltető vállalat közösen építette fel 4 milliárd forintból. Magyarország, a Modern Városok Programon keresztül, több mint 3 milliárdot tett bele a projektbe. 

Az ajánlat szerint a koncessziós díj 120 millió forint évre + 30 százalék  jövedelemarányos díj. A cégnél éves szinten 50 ezer vendégéjszakával számolnak. Lesz benne nagy konferenciaterem is, ami 200 fő fogadására alkalmas. 

A közlemény azt is írja, hogy a hotel melletti  Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt hídon juthatnak majd el Mészáros Lőrinc vendégei. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.