Ezzel a 93. percben befújt 11-essel jutott csak tovább a Real a csodát tevő Juventus ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Teljesen reménytelen helyzetben érkezett a Real elleni első meccs (0-3) után a BL-negyeddöntő visszavágójára Madridban a Juventus, ehhez képest a 61. percre az olaszok idegenben ledolgozták a hátrányukat. 

A rendes játékidő letelt, Michael Oliver három perc ráadást mutatott, flre perc volt már csak abból is, amikor jött ez a jelenet, ami után a bíró 11-es ítélt a Real Madridnak, a reklamáló Buffont pedig kiállította. 

A büntetőt Ronaldo belőtte, így hosszabbítás helyett a Madrid jutott a négy közé, 4-3-as összesítéssel. A négy között van még a Liverpool, a Bayern München és a Roma. 

A meccs összefoglalója:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.