Ezzel a 93. percben befújt 11-essel jutott csak tovább a Real a csodát tevő Juventus ellen

Teljesen reménytelen helyzetben érkezett a Real elleni első meccs (0-3) után a BL-negyeddöntő visszavágójára Madridban a Juventus, ehhez képest a 61. percre az olaszok idegenben ledolgozták a hátrányukat. 

A rendes játékidő letelt, Michael Oliver három perc ráadást mutatott, flre perc volt már csak abból is, amikor jött ez a jelenet, ami után a bíró 11-es ítélt a Real Madridnak, a reklamáló Buffont pedig kiállította. 

A büntetőt Ronaldo belőtte, így hosszabbítás helyett a Madrid jutott a négy közé, 4-3-as összesítéssel. A négy között van még a Liverpool, a Bayern München és a Roma. 

A meccs összefoglalója:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.