Lázár János szerint Márki-Zay gyáva hazaáruló, aki a bolsevikokra hasonlít

2018 április 11., szerda 15:51
451

„A választópolgárok megelégelték a gyűlölködést” - mondta Lázár János a hódmezővásárhelyi promenad.hu-nak adott nagyinterjújában. A miniszter szerint az ellenzék vereségének másik oka, hogy „nincs meg bennük a választói bizalomhoz szükséges nagyvonalúság és korrektség. Kisszerű emberek kisszerű politikája.”

A győztesek szerepéről és felelősségéről is vannak gondolatai:

„A legfontosabb, amit a miniszterelnök mondott: a szerénység, hiszen van mire szerénynek lenni. Ezt a mértéktartással, a méltósággal és az alázattal egészíteném ki.”

Ezek után nézzük, hogyan beszél politikai ellenfeléről, Márki-Zay Péterről a körzetében egyéni mandátumot szerző, szerény, alázatos, nagyvonalú Lázár János, aki a gyűlölködést gyűlöli a legjobban! 

Szó szerinti idézetek:

  • Ma Hódmezővásárhelyt olyan ember irányítja, aki eddig csak szégyent hozott a városra.
  • Ahhoz lehet hasonlítani a tevékenységét, amit Károlyi Mihály és a bolsevikok követtek el ebben az országban 1918-ban és 1919-ben. Ez a hazaárulás kategóriájába tartozik.
  • Márki-Zay Péter a választási kampányban elárulta a városát, és elárulta a hazáját. Ez megbocsáthatatlan bűn, a magyarok megbüntették Károlyit és a bolsevikokat, és ez a polgármester sem számíthat másra.
  • Márki-Zay Péter nem szereti Hódmezővásárhelyt, és nem szereti Magyarországot.
  • Előbb arrogánsan nyomást próbált gyakorolni az ellenzékre, majd szánalmasan és kétségbeesetten könyörgött nekik. Amit láttunk nem más, mint egy gyáva ember vergődése.

Márki-Zay Péterre több mint 13 ezer hódmezővásárhelyi szavazott február végén.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt