Allergiások, figyelem! Elkezdődött a pollenszezon

Egészségügy
2018 április 12., 20:07

Az Országos Közegészségügyi Intézet csütörtöki jelentése szerint az elkövetkező napokban a nyír pollenkoncentrációja sokfelé elérheti a magas-nagyon magas szintet. A kőris, a nyár, a gyertyán, a zöld juhar, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja jellemzően a közepes tartományban alakul, bár helyenként az is magas lehet. A fűz virágpora továbbra is alacsony-közepes mennyiségű.

Magyarországon akár kétmillióan is lehetnek azok, akik allergiásak valamilyen pollenre, róluk, illetve arról, mit tesz a politika az allergiát okozó pollenek ellen, itt olvashat bővebben.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.