Mongólia, a Seychelles-szigetek, Azerbajdzsán és Albánia vezetői is gratuláltak Orbánnak

politika
2018 április 12., 06:04

Továbbra is folyamatosan érkeznek külföldi politikai, gazdasági, sport- és társadalmi vezetőknek a választási győzelemhez gratuláló levelei Orbán Viktor hivatalába – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„A teljesség igénye nélkül” említette Mongólia, a Seychelles-szigetek, Azerbajdzsán, Albánia államfőjének, Szlovénia és Szerbia miniszterelnökének, illetve Bosznia-Hercegovina vezetőinek gratulációját.

Hungarian Prime Minister Viktor Orban (C) celebrates on podium on the bank of the Danube River after winning the parliamentary election with members of his FIDESZ party on April 8, 2018 in Budapest. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
photo_camera Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Havasi Bertalan szerint gratuláló levelet küldött Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke, illetve az EPP több tagpártjának vezetője is. Ezen kívül az Osztrák Szabadságpárt frakcióvezetője, a szászországi parlament CDU frakciójának vezetője és az izraeli Kneszet alelnöke, aki egyben az izraeli-magyar baráti tagozat elnöke is.

Érkezett gratuláció Orbán Viktornak a Nemzetközi Úszó Szövetség vezetőitől, a horvát labdarúgó szövetség elnökétől, Davor Šukertől, a Suzuki Motor Corporation elnökétől, és az ENSZ infokommunikációs szervezetének (ITU) főtitkárától is – írja az MTI. Az igen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.