Mongólia, a Seychelles-szigetek, Azerbajdzsán és Albánia vezetői is gratuláltak Orbánnak

2018 április 12., csütörtök 6:04
128

Továbbra is folyamatosan érkeznek külföldi politikai, gazdasági, sport- és társadalmi vezetőknek a választási győzelemhez gratuláló levelei Orbán Viktor hivatalába – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„A teljesség igénye nélkül” említette Mongólia, a Seychelles-szigetek, Azerbajdzsán, Albánia államfőjének, Szlovénia és Szerbia miniszterelnökének, illetve Bosznia-Hercegovina vezetőinek gratulációját.

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Havasi Bertalan szerint gratuláló levelet küldött Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke, illetve az EPP több tagpártjának vezetője is. Ezen kívül az Osztrák Szabadságpárt frakcióvezetője, a szászországi parlament CDU frakciójának vezetője és az izraeli Kneszet alelnöke, aki egyben az izraeli-magyar baráti tagozat elnöke is.

Érkezett gratuláció Orbán Viktornak a Nemzetközi Úszó Szövetség vezetőitől, a horvát labdarúgó szövetség elnökétől, Davor Šukertől, a Suzuki Motor Corporation elnökétől, és az ENSZ infokommunikációs szervezetének (ITU) főtitkárától is – írja az MTI. Az igen!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt