Schmidt Mária is beszáll a szállodabizniszbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kormányközeli oligarchák új kedvenc területe a turizmus, azon belül is a szállodák. Schmidt Mária és rokonsága is követi a divatot: a BIF Nyrt. nevű családi cég a napokban vásárolt meg egy Andrássy úti épületet, ahol hamarosan luxushotelt alakíthatnak ki. Mivel a cég már korábban megvette a szomszédos ingatlant, összesen 8000 négyzetméteres boutique hotel jöhet így létre - írja a HírTV.

A 100 szobásra tervezett hotel a tervek szerint 2020 elején nyithat, de nem Schmidt Máriáék, hanem egy szállodalánc üzemeltetésében.

A BIF Nyrt igazgatótanácsának elnöke Schmidt Mária lánya, az alelnöke pedig a veje. A cég fő tulajdonosai - közvetlenül és egy másik cégen keresztül - a kormánybiztos és két gyereke, Ungár Anna és Ungár Péter LMP-s politikus.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.