Schmidt Mária is beszáll a szállodabizniszbe

politika
2018 április 13., 18:22
comments 169

A kormányközeli oligarchák új kedvenc területe a turizmus, azon belül is a szállodák. Schmidt Mária és rokonsága is követi a divatot: a BIF Nyrt. nevű családi cég a napokban vásárolt meg egy Andrássy úti épületet, ahol hamarosan luxushotelt alakíthatnak ki. Mivel a cég már korábban megvette a szomszédos ingatlant, összesen 8000 négyzetméteres boutique hotel jöhet így létre - írja a HírTV.

A 100 szobásra tervezett hotel a tervek szerint 2020 elején nyithat, de nem Schmidt Máriáék, hanem egy szállodalánc üzemeltetésében.

A BIF Nyrt igazgatótanácsának elnöke Schmidt Mária lánya, az alelnöke pedig a veje. A cég fő tulajdonosai - közvetlenül és egy másik cégen keresztül - a kormánybiztos és két gyereke, Ungár Anna és Ungár Péter LMP-s politikus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.