Szombat este lángba borul Budapest, jönnek a csúzlival felszerelt ELLENFORRADALMÁROK

Ki kell mondanunk:

szeretett hazánk fővárosa lét és nemlét határán imbolyog.

A szombati tüntetésre minden korábbinál több Soros-zsoldos jelentkezett. Már százezren vannak! A szervezők azt állítják magukról, hogy ők diákok, akik békés demonstrációra készülnek, de ez nem téveszthet meg minket, akik éberen virrasztunk népünk hajójának fedélzetén, piros-fehér-zöld zászló alatt, de a fokozódó nemzetközi helyzet viharai közt hányódva. 

NEM!

Most nem szabad lankadni! 

A helyzet felméréshez elengedhetetlen az alapos tájékozódás. Nézzük hát, hogyan értékelik a helyzetet a vezető magyar lapok!

Matolcsy Ádám portálja, az Origo így foglalta össze a tapasztalatait:

via szupercella

Andy Vajna lapja ezzel szemben a következő eredményre jutott:

via szupercella

Amihez Mészáros Lőrinc vidéki laphalózata ezt fűzte hozzá:

via szupercella

A Ripost pénteki címlapján ellenben az alábbi tájékoztatás kapott helyet:

Fotó: RMi7WS07

Már ez is elég meggyőző, de van tovább is! A polgári napilap friss, péntek éjjeli értesülése:

Mi folyik itt, emberek?

Gulyás Márton természetesen tagadja, hogy rohamosztagosokat vezényelt volna ide Hamburgból. Videóüzenetében azt is kérte, hogy a tüntetők ne üljenek fel semmiféle provokációnak, mert mindenki azt szeretné, hogy békés legyen a rendezvény.

De ki hisz már neki?

A cikk végére tartogattam a legfontosabb figyelmeztetést. A Békemenetet szervező CÖF közleménye a hatalomra éhező ellenforradalmárokról annyira drámai, hogy bár el lehet olvasni itt is, de azt éreztük, hogy méltóbb formában fogyasztható így:

ÉBERSÉG!

(A félreértések elkerülése végett: a befotózott cikkek mind valódiak.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.