Szombat este lángba borul Budapest, jönnek a csúzlival felszerelt ELLENFORRADALMÁROK

elmebaj
2018 április 13., 19:10
comments 884

Ki kell mondanunk:

szeretett hazánk fővárosa lét és nemlét határán imbolyog.

A szombati tüntetésre minden korábbinál több Soros-zsoldos jelentkezett. Már százezren vannak! A szervezők azt állítják magukról, hogy ők diákok, akik békés demonstrációra készülnek, de ez nem téveszthet meg minket, akik éberen virrasztunk népünk hajójának fedélzetén, piros-fehér-zöld zászló alatt, de a fokozódó nemzetközi helyzet viharai közt hányódva. 

NEM!

Most nem szabad lankadni! 

A helyzet felméréshez elengedhetetlen az alapos tájékozódás. Nézzük hát, hogyan értékelik a helyzetet a vezető magyar lapok!

Matolcsy Ádám portálja, az Origo így foglalta össze a tapasztalatait:

photo_camera via szupercella

Andy Vajna lapja ezzel szemben a következő eredményre jutott:

photo_camera via szupercella

Amihez Mészáros Lőrinc vidéki laphalózata ezt fűzte hozzá:

photo_camera via szupercella

A Ripost pénteki címlapján ellenben az alábbi tájékoztatás kapott helyet:

photo_camera Fotó: RMi7WS07

Már ez is elég meggyőző, de van tovább is! A polgári napilap friss, péntek éjjeli értesülése:

Mi folyik itt, emberek?

Gulyás Márton természetesen tagadja, hogy rohamosztagosokat vezényelt volna ide Hamburgból. Videóüzenetében azt is kérte, hogy a tüntetők ne üljenek fel semmiféle provokációnak, mert mindenki azt szeretné, hogy békés legyen a rendezvény.

De ki hisz már neki?

A cikk végére tartogattam a legfontosabb figyelmeztetést. A Békemenetet szervező CÖF közleménye a hatalomra éhező ellenforradalmárokról annyira drámai, hogy bár el lehet olvasni itt is, de azt éreztük, hogy méltóbb formában fogyasztható így:

link Forrás

ÉBERSÉG!

(A félreértések elkerülése végett: a befotózott cikkek mind valódiak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.