Végre megérkezett Balázs szavazólapja a Fülöp-szigetekre

„Megjött!!! Még épp időben!!! Kösz NVI!!!”

– írta ki a Facebook-oldalára Kovács Balázs, aki a Fülöp-szigeteki Davaón (abban a városban, aminek Rodrigo Duterte volt a polgármestere) próbált levélben szavazni.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

„Ja, nem”

– tette hozzá, arra utalva, hogy csak most érkezett meg hozzá a levél, aminek április 7-ig már kitöltve vissza is kellett volna érkeznie az NVI-hez ahhoz, hogy érvényes szavazat legyen.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Itt a pecsét, ami bizonyítja, hogy a csomagot – ami csak április 12-én érkezett meg Davaóba – későn kapta kézhez.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Hogy a magyar vagy a Fülöp-szigeteki posta tehet-e erről, az már sosem fog kiderülni. Egyébként nem ő volt az egyetlen, aki így járt.

Nem baj, Balázs, majd 2022-ben talán te is szavazhatsz!

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.