Végre megérkezett Balázs szavazólapja a Fülöp-szigetekre

„Megjött!!! Még épp időben!!! Kösz NVI!!!”

– írta ki a Facebook-oldalára Kovács Balázs, aki a Fülöp-szigeteki Davaón (abban a városban, aminek Rodrigo Duterte volt a polgármestere) próbált levélben szavazni.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

„Ja, nem”

– tette hozzá, arra utalva, hogy csak most érkezett meg hozzá a levél, aminek április 7-ig már kitöltve vissza is kellett volna érkeznie az NVI-hez ahhoz, hogy érvényes szavazat legyen.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Itt a pecsét, ami bizonyítja, hogy a csomagot – ami csak április 12-én érkezett meg Davaóba – későn kapta kézhez.

Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Hogy a magyar vagy a Fülöp-szigeteki posta tehet-e erről, az már sosem fog kiderülni. Egyébként nem ő volt az egyetlen, aki így járt.

Nem baj, Balázs, majd 2022-ben talán te is szavazhatsz!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.