Végre megérkezett Balázs szavazólapja a Fülöp-szigetekre

választás
2018 április 13., 11:52
comments 148

„Megjött!!! Még épp időben!!! Kösz NVI!!!”

– írta ki a Facebook-oldalára Kovács Balázs, aki a Fülöp-szigeteki Davaón (abban a városban, aminek Rodrigo Duterte volt a polgármestere) próbált levélben szavazni.

photo_camera Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

„Ja, nem”

– tette hozzá, arra utalva, hogy csak most érkezett meg hozzá a levél, aminek április 7-ig már kitöltve vissza is kellett volna érkeznie az NVI-hez ahhoz, hogy érvényes szavazat legyen.

photo_camera Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Itt a pecsét, ami bizonyítja, hogy a csomagot – ami csak április 12-én érkezett meg Davaóba – későn kapta kézhez.

photo_camera Fotó: Kovács Balázs, olvasónk

Hogy a magyar vagy a Fülöp-szigeteki posta tehet-e erről, az már sosem fog kiderülni. Egyébként nem ő volt az egyetlen, aki így járt.

Nem baj, Balázs, majd 2022-ben talán te is szavazhatsz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.