Másfél milliárdot kér Simicska a Magyar Nemzetért Ungártól

A 24.hu úgy tudja, hogy Simicska Lajos másfél milliárdos árat mondott be Ungár Péternek a Magyar Nemzetért. Az árat nem erősítette meg az LMP-s politikus, a lapnak csak annyit árult el, hogy vinné a Heti Választ is:

„igen, az egész Simicska-portfólióra vonatkozik, hogy nem szeretnék róla nyilatkozni, folyamatban lévő ügy lévén”.

Úgy tudni, hogy más jelentkező nincs a Magyar Nemzetre, Milkovics Pált válaszra sem méltatták Simicskáék. Hogy a másfél milliárdos ár mennyire reális egy már nem működő lapért, ami utolsó előtti évében 762 milliós mínuszt termelt, nem tudni, de a 24.hu-nak többen is azt mondták, hogy elképzelhető, hogy Simicska csak játszik Ungárral, ezért árazta felül a Magyar Nemzetet. 

A Zoom.hu úgy tudja, hogy mivel Ungár Péternek nincs a médiaportfolió megvásárlásához elég likvid forrása, külföldi befektetőket keres. Állítólag Ausztráliában, Izraelben és Spanyolországban próbál partnert találni. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.