Másfél milliárdot kér Simicska a Magyar Nemzetért Ungártól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 24.hu úgy tudja, hogy Simicska Lajos másfél milliárdos árat mondott be Ungár Péternek a Magyar Nemzetért. Az árat nem erősítette meg az LMP-s politikus, a lapnak csak annyit árult el, hogy vinné a Heti Választ is:

„igen, az egész Simicska-portfólióra vonatkozik, hogy nem szeretnék róla nyilatkozni, folyamatban lévő ügy lévén”.

Úgy tudni, hogy más jelentkező nincs a Magyar Nemzetre, Milkovics Pált válaszra sem méltatták Simicskáék. Hogy a másfél milliárdos ár mennyire reális egy már nem működő lapért, ami utolsó előtti évében 762 milliós mínuszt termelt, nem tudni, de a 24.hu-nak többen is azt mondták, hogy elképzelhető, hogy Simicska csak játszik Ungárral, ezért árazta felül a Magyar Nemzetet. 

A Zoom.hu úgy tudja, hogy mivel Ungár Péternek nincs a médiaportfolió megvásárlásához elég likvid forrása, külföldi befektetőket keres. Állítólag Ausztráliában, Izraelben és Spanyolországban próbál partnert találni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.