Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost

A LMP távozó országgyűlési képviselője, Sallai Róbert Benedek megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost szombaton egy etikai bizottsági meghallgatáson, írja az Index. Hadházy az Indexnek elmondta: 

"éppen ő beszélt, amikor Sallai hirtelen neki rontott, meg akarta ütni, de többen lefogták, de még így is sikerült a székével együtt fellöknie őt."

Úgy tudjuk, hogy

Hadházy a radiátornak esett, beverte a fejet, elájult. Mentőt kellett hozzá hívni, 5 percig eszméletlen állapotban volt. 

Hadházy Facebook-oldalán is megerősítette a hírt: 

Az LMP közölte:

fegyelmi eljárás indul Sallai R. Benedekkel szemben.

A párt közleményében úgy fogalmazott, mivel az erőszak minden formájával szemben a zéró tolerancia elvét vallják, 

"a mai napon történt eseményeket követően azonnal megkezdődött a párton kívüli jogi és a párton belüli fegyelmi eljárás Sallai R. Benedekkel szemben."

Az LMP éppen Kassai Dániel képviselőjelöltjük fegyelmi tárgyalását tartotta. Kassai a párt beleegyezése nélkül lépett vissza a szocialista Kunhalmi Ágnes javára a Budapest 18. sz. választókerületben, tettéért ki is zárhatják a pártból. Sallai ütése miatt nem hoztak döntést az ügyben. 

A pártban lévő komoly feszültségekről a napokban több cikk is született: Hadházy Ákosra állítólag azért neheztelnek, mert a szervezet felhatalmazása nélkül kezdett közeledni és egyezkedni a szocialistákkal visszalépésekről, míg Sallairól azt állította Hadházy, hogy milliós perekkel fenyegette meg azokat a párttagokat, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.