Djukanovic megnyerte a montenegrói elnökválasztást

külföld
2018 április 15., 18:23
comments 71

Az előzetes eredmények szerint Milo Djukanovic már az elnökválasztás vasárnapi első fordulójában megszerezte a voksok több mint ötven százalékát, és ezzel megnyerte a voksolást.

A Djukanovic vezette Szocialisták Demokratikus Pártja már be is jelentette, hogy Montenegró új köztársasági elnöke Milo Djukanovic lett.

Az országos választási bizottság még nem közölt előzetes adatokat, ám két megfigyelőközpont felmérése szerint sem kell második fordulót tartani, Djukanovicra ugyanis már az első fordulóban a szavazópolgárok 53-54 százaléka szavazott. 

A részvételi arány a nem hivatalos adatok szerint 64 százalékos volt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.