Egy 17 éves késelt halálra egy 27 éves férfit Zsámbékon

bűnügy
2018 április 15., 15:49
comments 59

Elfogták a zsámbéki halált okozó testi sértés elkövetőjét - mondta az MTI-nek vasárnap a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője.

András Tamás elmondta, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint április 15-én hajnalban Zsámbékon egy társaság tagjai között szóváltást alakult ki, amelynek során az egyik résztvevő késsel megsebesített egy 27 éves férfit, aki ennek következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy belehalt a támadásba.

A szóvivő beszélt arról, hogy sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak. Az előállított fiatalember ellen halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.